Понеділок, 29.04.2024, 14:59
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського"

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


    22 січня український народ відзначав важливу для нас усіх дату – річницю Соборності України. Не залишились осторонь і учні Затурцівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ст. ім. В. К. Липинського. Вранці десятикласники ініціювали проведення акції «Ми – різні, але ми єдині», запропонувавши увійти до школи під вишитим рушником. Це приємно всіх здивувало і вразило. До флешмобу долучились школярі, вчителі, батьки.

    Учні 10 класу підготували і провели для старшокласників літературно- музичну композицію «Україна єдина». Актовий зал був урочисто прикрашений вишитими рушниками. На чільному місці – державна символіка – герб і прапор України. Ведучі дійства – Дарина Приступа та Олег Максімов озвучили історичну довідку про Акт Злуки УНР та ЗУНР. Юлія Шмідт процитувала документ, який було проголошено на Софіївській площі у Києві ... Читати далі »

Переглядів: 540 | Додав: yurnov22 | Дата: 28.01.2016 | Коментарі (0)

 

    - Веселого Різдва! – лунало радісно.

    - Веселого Різдва! – линуло у відповідь.

    Такими словами вітали один одного учасники святкового англомовного дійства, яке відбулося 25 грудня. У цей день Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії відзначає народження Ісуса Христа.

Кабінет іноземної мови був прибраний у традиційних зелених та червоних кольорах. Святкову атмосферу доповнювали усі вічнозелені символи Британського Різдва: ялинка, плющ, гостролист та омела. Радували око Різдвяні вінки, дзвіночки, свічки, ангелята, червоні панчохи для подарунків, карамельний ціпок, листівки із привітаннями та інші обов’язкові атрибути.

    Активними учасниками дійства стали найкращі знавці англійсько ... Читати далі »

Переглядів: 521 | Додав: yurnov22 | Дата: 12.01.2016 | Коментарі (0)

    Немає на нашій землі душі, яка б не горнулася до Святого Миколая. Ми звертаємося до нього зі своїми потребами, проханнями, бо знаємо, що він може подати нам руку допомоги. Свято «Ой, хто, хто Миколая любить» було проведено у школі 18 грудня.
     Учні 5 класу підготували гарну театралізовану програму для школярів початкових класів. Під час дійства діти розповідали вірші, співали пісень, грали ігри і танцювали. Ангели закликали дітей творити добро, бути слухняними та милосердними, а … чортик Антипко для неслухняних приготував різки.
Свято закінчилось спільною молитвою до Миколая. Школярі отримали солодкі подарунки, а засмучений Антипко поніс свої різки додому.

 

Переглядів: 508 | Додав: yurnov22 | Дата: 24.12.2015 | Коментарі (0)

      З давніх - давен Україна славиться традиційними святами і обрядами. Кожен, хто небайдужий душею, хто сповнений любові до української спадщини, повертається до традицій свого народу. Одним зі свят, яке завжди відзначали наші батьки, діди і прадіди, було велике зимове свято – свято Андрія, яке зустрічали 13 грудня і вважали днем пам’яті одного з дванадцяти апостолів Христових – Андрія Первозванного.
     Не зрадили традиціям і семикласники нашої школи: зібралися на вечорниці і запросили усіх бажаючих. І знову ожила перед очима присутніх ніч на Андрія. Розпочала вечорниці господиня з дівчатами випіканням основного символу свята – калити. Поки калита випікалась, дівчата ворожили, намагаючись дізнатись свою долю. А далі разом із хлопцями співали, жартували, кусали калиту. А на кінець почастували всіх гостей смачними варениками.
Всі гуляли, веселились,
Усім весело було ... Читати далі »

Переглядів: 536 | Додав: yurnov22 | Дата: 24.12.2015 | Коментарі (0)

       10 грудня відбулося засідання методичного об’єднання  вчителів початкових класів «Використання інноваційних технологій на уроках у початкових класах». Учителі відвідали урок української мови у   3-Б класі по темі «Закріплення вивченого про вимову й правопис слів із дзвінкими та глухими приголосними» у вчителя Мачеброди В.В. Цікавими та змістовними були виступи «Підвищення якості знань школярів на основі впровадження на уроках ІКТ» (вчитель Пташук С.В.), «Адаптація першокласників з особливими потребами до шкільного колективу» (вчитель Самборук З.В.). Досвідом роботи щодо використання інноваційних технологій  в урочній діяльності поділилися Юрчук С.М., Баран О.М.

... Читати далі »

Переглядів: 566 | Додав: yurnov22 | Дата: 24.12.2015 | Коментарі (0)

    4 грудня 2015 року відбулося засідання методичного об’єднання вчителів-філологів "Становлення особистості через удосконалення складових її духовності: самопізнання, самостворення". Вчителі обмінялися досвідом щодо мистецтва ведення діалогу у процесі організації пізнавальної діяльності. Із повідомленням «Особливості духовного спілкування на уроках української літератури» виступила Марчук Г.І. Заступник директора школи з навчально-виховної роботи Бойко І.Б. проінформувала про результати участі учнів у шкільних та районних олімпіадах. Учителями-філологами були відвідані урок англійської мови «Спорт. Мій улюблений вид спорту» у 6 класі (вчитель Жомер І.Ю.) та позакласний захід «Balloon Party. Свято повітряних кульок» у 5 класі (вчитель Хитра І.С.). Засідання методичного об’єднання закінчилося оглядом новинок методичної літератури.

... Читати далі »

Переглядів: 550 | Додав: yurnov22 | Дата: 24.12.2015 | Коментарі (0)

   10 листопада відбувся семінар для вчителів обслуговуючої праці шкіл району "Використання особистісно-орієнтованих технолгій на уроках обслуговуючої праці".

   Засідання "Творча кімната" розширило широкі можливості учнівської творчості, де дитина може знайти собі справу до вподоби. Був проведений майстер-клас учителя обслуговуючої праці Ляшук Н.В. щодо одного із видів прикладного мистецтва - декупаж. Кожен вчитель спробував виконати техніку декупажу і тепер зможе використовувати її на своїх уроках з метою розвитку дитячих обдарувань.

... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: yurnov22 | Дата: 11.12.2015 | Коментарі (0)

    20 жовтня відбувся вечір посвяти дев’ятикласників у старшокласники «Ширше коло». Наймолодші старшокласники пройшли випробування, у яких розкрилися їх вподобання, здібності  та таланти, володіння правилами етикету та безперечно знання із основних шкільних дисциплін. Рада старійшин клубу «Ровесник» оцінила всі випробування винуватців свята на «особливо достойні» та «достойні» і провела урочисту посвяту у товариство старшокласників із врученням емблеми клубу «Ровесник» та оголошенням найкращих побажань.

    Учні 9 класу склали урочисту клятву старшокласників, у якій виявили не лише особистісне ставлення до навчання та обов’язків старших школярів, але і творчий підхід, оригінальність та гумор.

    Вітаємо новоприйнятих старшокласників! Творчості вам і завзят ... Читати далі »

Переглядів: 445 | Додав: yurnov22 | Дата: 11.12.2015 | Коментарі (0)

    23  роки Україна не знала війни. Народ пишався тим, що у буремні 90-ті Україні вдалося зберегти мир. Але війна не обійшла нашу державу тепер. Майже кожну родину так чи інакше обпалило полум`я військових  дій.

    13 жовтня 2015 року учні 10-го класу Затурцівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. В.Липинського підготували літературно-музичну композицію «Хоробрі серця», приурочену Дню Захисника України.

    Глядачі мали можливість подивитися відео-фрагменти про наших співвітчизників, котрі у найважливіший момент не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини, захищаючи її кордони.

    Учні віддали шану тим, хто пройшов крізь пекло війни і тим, хто знаходиться зараз у зоні АТО. Поезія патріотичного змісту прозвучала у виконанні десятикласників.

... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: yurnov22 | Дата: 29.10.2015 | Коментарі (0)

    Урок для вчителів «Василь Сухомлинський – учитель життя» було проведено 28 вересня 2015 року у рамках методичної декади, присвяченої 97-ій річниці від дня народження видатного педагога сучасності. Кожному, хто намагається піднятися до Сухомлинського, зрозуміти його, потрібно усвідомити, що про людей такого масштабу не можна судити спрощено. Наближення до справжнього Сухомлинського потребує напруженої роботи душі, серця, розуму. Краще зрозуміти це допоміг присутнім фільм «Сонце Сухомлинського», фрагмент якого переглянули вчителі.

     Педагогіка майбутнього – це педагогіка Любові, де незмінними константами є поняття  Добра і Краси. І саме вона з повним правом може іменуватися педагогікою Василя Сухомлинського. Упродовж уроку вчителі виділили  ключові поняття педагогіки Василя Олександровича  і  уклали асоціативне гроно &laq ... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: yurnov22 | Дата: 20.10.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 27 28 »
Вхід на сайт
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz