Понеділок, 13.05.2024, 05:43
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського"

Меню сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


22 січня 1919 року відбулась подія, про яку мріяли покоління українських патріотів – на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української і Західноукраїнської народних республік.

На відзначення події великої державної ваги, яка ввійшла до національного календаря як День Соборності та Свободи України, 22 січня у Затурцівській ЗОШ І-ІІІст. ім. В.К. Липинського  відбувся відкритий урок для учнів 10-11 класів «Соборність – це єдність і злагода».

Класний керівник 10-А класу Кушнір Людмила Віталіївна наголосила на важливості відзначення Дня Соборності та Свободи України як свята єдності й патріотизму українського народу, вказала на необхідність шанування таких державних цінностей як незалежність, соборність та свобода, а також наголосила на важливості підтримки суспільством ідеї національної єдності та громадянської злагоди. Зокрема педагог зазначила, що Соборність українських земель має глибоке історичне коріння, спирається на с ... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: zatur | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

Співочо-мелодійними колядками і щедрівками, цікавим вертепним дійством, засіванням на щастя і здоров»я вкраїнському люду, на мир і процвітання країни завершили школярі Затурцівської школи Різдвяні святкування. На сцені – українська хатина, родина, яка за звичаєм предків святкує Різдво, на столі - кутя та святвечірні страви; неповторний прадідівський колорит, події розповідають присутнім про те, що християнські звичаї гостинності, щедрості, пошани до старших роду віддавна є найбільшими чеснотами українця. До хати заходять колядники з Вертепом: тут пастушки, Ангели, Мудреці, неодмінно – Ірод  і Смерть.  У древні і завжди сучасні різдвяні наспіви вплітаються різдвяні віншування. Учасниками дійства були учні 5-11 класів.

Переглядів: 447 | Додав: zatur | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

Якщо ти хороший учень і став  переможцем шкільної предметної олімпіади, тобі дається прекрасна можливість перевірити свої знання, вміння, творчі нахили на районній  олімпіаді  з предмету, який ти обрав. Учнівське наукове товариство «Еврика» вітає переможців та призерів районних предметних олімпіад:                 

                                  Українська мова і література

                                       Хитра Світлана – 11 кл. – І місце

    ... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: zatur | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

5 грудня, в ознаменування Дня Збройних Сил України, для старшокласників Затурцівської школи силами учнів 9-го класу та їх класного керівника І. С. Хитрої було організовано вечір «Повертайтесь живими». Неповторну хвилюючу атмосферу створив творчий задум авторів: це була своєрідна п’єса-репортаж з місця реальних подій в зоні АТО. Дев’ятикласники та ведуча-репортер Світлана Хитра розкривали глибинну суть, внутрішній світ людей, які воюють і тих, які люблять і чекають. Проникливі рядки поезій, танцювальна композиція, навантажені відео сюжети – усе це об’єднало учасників дійства і гостей свята у пориві глибокого почуття патріотизму, турботи за долю країни, шани і поваги до воїнів-героїв наших днів.

Переглядів: 493 | Додав: zatur | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

Нелегкі часи, які нині переживає держава, мобілізують усіх громадян, кожного з нас до активних дій, що засвідчують нашу громадянську позицію. Учнівський, педагогічний, технічний колективи Затурцівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. В.К.Липинського долучилися до волонтерської підтримки воїнів, які беруть участь у антитерористичній операції. Учні школи провели осінню ярмарку, організували покласний збір коштів, стали активними учасниками акцій «Малюнок воїну АТО», «Лист на передову». Педагоги і технічні працівники на загальних зборах колективу вирішили перерахувати на волонтерську підтримку дводенний заробіток, укомплектували продуктовий набір.

Щиро дякуємо волонтеру В.В. Лісецькому, який оперативно доправив допомогу воїнам 71-Ї бригади, у якій служить наш земляк-затурчанин.

Переглядів: 1180 | Додав: zatur | Дата: 25.02.2015 | Коментарі (0)

«Герої не вмирають, вони вічно живуть у пам»яті народу» – такий лейтмотив Уроку Мужності, організованого 14 листопада для старшокласників Затурцівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. В.К.Липинського. Шкільний бібліотекар, учитель історії  О.С.Ціхоцька запросила школярів у  короткий екскурс сторінками історії Української держави, зауваживши, що проблема єдності для українського народу, віками позбавленого власної державності, завжди була особливо болючою і складною. Заступник директора з виховної роботи Н.М. Гаган запропонувала присутнім ще раз поринути у буремні події Революцї гідності, що розпочалася в листопаді минулого року. Реквіємом по загиблих героях-волинянах Небесної Сотні звучали проникливі розповіді, поезії з вуст старшокласників. Логічним продовженням теми уроку стали повідомлення, відеосюжети про мужність і героїзм військових, що приймають участь у антитерористичній операції, подвижництво волонтерів, кращі зразки активної ... Читати далі »

Переглядів: 557 | Додав: zatur | Дата: 25.02.2015 | Коментарі (0)

З 10 жовтня по 14 листопада у школі проходив І етап Всеукраїнських учнівських олімпіад.

У роботі олімпіад взяли участь 52 учні 6-11 класів, що виявили високий та достатній рівень вмінь, навичок з основних навчальних дисциплін. Учасники олімпіад показали вміння узагальнювати вивчене та вирішувати поставлені завдання, виділяти головне з програмового матеріалу, виконувати творчі роботи, застосовувати набуті знання на практиці. Учнівське наукове товариство «Еврика» вітає переможців шкільних предметних олімпіад:                                   

                                    ... Читати далі »

Переглядів: 469 | Додав: zatur | Дата: 25.02.2015 | Коментарі (0)

7 листопада на базі ЗОШ І-ІІІ ст. імені В.К.Липинського  с. Затурці відбулось чергове засідання методичного об’єднання практичних психологів шкіл району. У ході засідання члени методичного об’єднання стали учасниками семінару на тему: «Неуспіщність як психолого – педагогічна проблема», організованого психологом цієї школи Лазарук Н.О. Активну участь у семінарі взяли керівники щкільних методичних об’єднань та педагоги навчального закладу. На семінарі було визначено основні причини неуспішності сучасних школярів з погляду фізіології, психології, педагогіки та соціології, Під час обговорення основного питання семінару будо намічено  шляхи подолання неуспішності та розроблено рекомендації по роботі з невстигаючими для педагогів, класних керівників, адміністрації, психологів, батьків.

... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: zatur | Дата: 20.02.2015 | Коментарі (0)

06 листопада на базі ЗОШ І-ІІІ ст. імені В.К.Липинського с. Затурці проходив майстер-клас вчителя світової літератури, вчителя-методиста Кушнір Людмили Віталіївни. Тема майстер-класу, організованого вчителем: «Педагогічний дизайн мультимедійного уроку» . Активну участь у роботі взяли вчителі світової літератури району, методист відділу освіти Локачинської РДА Луньова В.Є. У ході семінару-практикуму було визначено основні ознаки мультимедійного уроку, правила створення уроку світової літератури із застосуванням ІКТ. Під час обговорення основного питання майстер-класу було окреслено етапи побудови мультимедійного уроку вчителем з використанням презентацій, відеороликів на основі творів світової літератури.

Переглядів: 632 | Додав: zatur | Дата: 20.02.2015 | Коментарі (0)

З 22.09 по 03.10.2014 року у Затурцівській ЗОШ І-ІІІ ст. проходила
методична декада, приурочена 96-ій річниці від дня народження В. О.
Сухомлинського.
У шкільній бібліотеці було організовано виставку літератури «Василь Сухомлинський і сучасність» . У початковій школі проведено уроки читання та бібліотечні уроки «Людина починається з добра» (за казками В.Сухомлинського). Організовано урок для вчителів «Світлий геній школи Павлиша», методичну нараду «Мудра влада колективу».
Проведено заняття у психолога «Становлення молодого педагога».
Організовано зустріч із книгою В. Сухомлинського «Вічна тополя» для учнів 2-4 класів, конкурс малюнків до казок В.Сухомлинського для учнів 1-8
класів. Учні школи відвідали виставку «Серця, віддані дітям», що відкрилася у музеї-садибі В’ячеслава Липинського с. Затурці.
У методичному кабінеті школи підготовлено добірку матеріалів на допомогу учителю «Педагогіка Сухомлинського і сучасний урок».
Переглядів: 656 | Додав: Love | Дата: 13.01.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 28 »
Вхід на сайт
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz