П`ятниця, 19.04.2024, 17:04
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського"

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


     03 квітня 2019 року у Затурцівській ЗОШ І-ІІІ ст. ім В.К. Липинського зібрались учителі-словесники шкіл Затурцівської ОТГ на семінар-тренінг «Реалізація компетентісного підходу у вивченні словесності», який проходив із участю завідувача відділу гуманітарних дисциплін ВІППО, методиста зарубіжної літератури та мов національних меншин Бондарук Л.М., методиста української мови та літератури відділу гуманітарних дисциплін ВІППО Сови О.О., головного та провідного спеціалістів гуманітарного відділу виконкому Затурцівської сільської ради Микулич О.В. та Козак Т.В.

     Учителі української мови та літератури, зарубіжної літератури мали можливість долучитися до нових, заявлених сучасністю, методів та прийомів роботи на уроках словесності з розвитку читацько ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: cosdugor | Дата: 11.04.2019 | Коментарі (0)

     18 березня учні 9 -10 класу в рамках виконання програми з правознавства та з метою ознайомлення з роботою правоохоронних органів відвідали ряд відповідних установ Локачинського району. Першими нас зустріли працівники РВ УМВС. Майор поліції Павлюк Олена Валеріївна ознайомила присутніх із особливостями роботи працівників поліції, формою, спецзасобами, засобами затримання правопорушника та захисту працівника поліції. Слідчий відділення показала і розповіла про складові валізи слідчого, їх призначення. Учні відвідали камеру попереднього затримання, штраф майданчик, оглянули патрульну машину, ознайомилися із процедурою зняття відбитків пальців.

     У той же день учні відвідали РВ УМНС, працівники якого розповіли про технічні можливості надання допомоги громадянам ... Читати далі »

Переглядів: 354 | Додав: cosdugor | Дата: 11.04.2019 | Коментарі (0)

     5 березня 2019 року відбулось методичне об’єднання вчителів предметів суспільно-гуманітарного циклу (історія та правознавство), яке проходило у формі навчальної екскурсії у національний історико-меморіальний заповідник «Поле Берестецької битви». Учасниками екскурсії стали вчителі історії та правознавства шкіл Затурцівської ОТГ та учні – учасники районних олімпіад з історії та правознавства, які долучились до вшанування пам'яті тисяч козаків і селян, що брали участь у Берестецькій битві 1651 року під час національно-визвольної війни під проводом Богдана Хмельницького. Запали у душі відвідувачів меморіального заповідника слова Тараса Шевченка про мужніх захисників рідної землі: «Тут їх триста, як скло, товариства лягло». Учителі та учні відвідали музей Берестецької битви, Михайлівську церкву XVII ст., церкву святого Георгія Переможця.< ... Читати далі »

Переглядів: 564 | Додав: cosdugor | Дата: 11.04.2019 | Коментарі (0)

     З 04 лютого по 07 березня 2019 р. у школі проходив місячник педмайстерності. Учителі школи стали учасниками педагогічних читань «Освітні ідеї Костянтина Ушинського», приурочених 195-ій річниці від дня народження педагога, методичної наради «Біоадекватний інструментарій уроку як засіб особистісно-творчої взаємодії «учитель-учень». У ході місячника відбулись засідання методичних об’єднань шкіл ОТГ Затурцівської сільської ради: вчителів предметів суспільно-гуманітарного циклу (історія, правознавство) та вчителів предметів математичного циклу.

     Творчі звіти проходили у вчителів, які атестуються, - Шах Т.І. та Гаган Н.М. – вчителів початкових класів, вчителя математики Яблончук Л.Р., вчителя фізики Прокопович Н.Б. Бага ... Читати далі »

Переглядів: 322 | Додав: cosdugor | Дата: 11.04.2019 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz