Середа, 17.04.2024, 00:19
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського"

Меню сайту
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


    Немає на нашій землі душі, яка б не горнулася до Святого Миколая. Ми звертаємося до нього зі своїми потребами, проханнями, бо знаємо, що він може подати нам руку допомоги. Свято «Ой, хто, хто Миколая любить» було проведено у школі 18 грудня.
     Учні 5 класу підготували гарну театралізовану програму для школярів початкових класів. Під час дійства діти розповідали вірші, співали пісень, грали ігри і танцювали. Ангели закликали дітей творити добро, бути слухняними та милосердними, а … чортик Антипко для неслухняних приготував різки.
Свято закінчилось спільною молитвою до Миколая. Школярі отримали солодкі подарунки, а засмучений Антипко поніс свої різки додому.

 

Переглядів: 504 | Додав: yurnov22 | Дата: 24.12.2015 | Коментарі (0)

      З давніх - давен Україна славиться традиційними святами і обрядами. Кожен, хто небайдужий душею, хто сповнений любові до української спадщини, повертається до традицій свого народу. Одним зі свят, яке завжди відзначали наші батьки, діди і прадіди, було велике зимове свято – свято Андрія, яке зустрічали 13 грудня і вважали днем пам’яті одного з дванадцяти апостолів Христових – Андрія Первозванного.
     Не зрадили традиціям і семикласники нашої школи: зібралися на вечорниці і запросили усіх бажаючих. І знову ожила перед очима присутніх ніч на Андрія. Розпочала вечорниці господиня з дівчатами випіканням основного символу свята – калити. Поки калита випікалась, дівчата ворожили, намагаючись дізнатись свою долю. А далі разом із хлопцями співали, жартували, кусали калиту. А на кінець почастували всіх гостей смачними варениками.
Всі гуляли, веселились,
Усім весело було ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: yurnov22 | Дата: 24.12.2015 | Коментарі (0)

       10 грудня відбулося засідання методичного об’єднання  вчителів початкових класів «Використання інноваційних технологій на уроках у початкових класах». Учителі відвідали урок української мови у   3-Б класі по темі «Закріплення вивченого про вимову й правопис слів із дзвінкими та глухими приголосними» у вчителя Мачеброди В.В. Цікавими та змістовними були виступи «Підвищення якості знань школярів на основі впровадження на уроках ІКТ» (вчитель Пташук С.В.), «Адаптація першокласників з особливими потребами до шкільного колективу» (вчитель Самборук З.В.). Досвідом роботи щодо використання інноваційних технологій  в урочній діяльності поділилися Юрчук С.М., Баран О.М.

... Читати далі »

Переглядів: 557 | Додав: yurnov22 | Дата: 24.12.2015 | Коментарі (0)

    4 грудня 2015 року відбулося засідання методичного об’єднання вчителів-філологів "Становлення особистості через удосконалення складових її духовності: самопізнання, самостворення". Вчителі обмінялися досвідом щодо мистецтва ведення діалогу у процесі організації пізнавальної діяльності. Із повідомленням «Особливості духовного спілкування на уроках української літератури» виступила Марчук Г.І. Заступник директора школи з навчально-виховної роботи Бойко І.Б. проінформувала про результати участі учнів у шкільних та районних олімпіадах. Учителями-філологами були відвідані урок англійської мови «Спорт. Мій улюблений вид спорту» у 6 класі (вчитель Жомер І.Ю.) та позакласний захід «Balloon Party. Свято повітряних кульок» у 5 класі (вчитель Хитра І.С.). Засідання методичного об’єднання закінчилося оглядом новинок методичної літератури.

... Читати далі »

Переглядів: 545 | Додав: yurnov22 | Дата: 24.12.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz