Четвер, 28.03.2024, 22:56
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського"

Меню сайту
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


     20 лютого… Ця дата – кривава незагойна рана на сторінках нашої історії. Зринають в пам’яті і в наших серцях ті жахливі події, що відбулися на вулиці Інститутській у Києві.

     Кажуть, час лікує. Та роки, що минули від тих подій, не змогли затягнути рани в наших душах, що їх випалили події лютневих днів 2014 року.

     І сьогодні знову важким спогадом відгукнулися у серцях наших учнів під час єдиного уроку до Дня Героїв Небесної Сотні. Учні 8 класу разом з класним керівником Яблончук Людмилою Романівною, згадали основні події, що змінили хід нашої історії. Згадали імена, які назавжди закарбувалися в історії України. Школя ... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: cosdugor | Дата: 13.03.2019 | Коментарі (0)

     15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Це день не випадковий. Він приурочений до річниці виведення військ СРСР з Афганістану.

     Вже 30 років віддаляють нас від подій того часу. З 1979 року до 1989 року близько ста шістдесяти тисяч українців пройшли через горнило «афганської війни». Були серед них і наші односельці: Подлєсков І.Є., Мачеброда А.В., Левчук В.В., Шевчук А.М., Яблончук А.П.

     Під час проведення єдиного уроку, учні 9 класу разом з класним керівником Радчук Лілією Олександрівною розповіли інформацію про війну в Афганістані, продемонстрували кадри найбіл ... Читати далі »

Переглядів: 335 | Додав: cosdugor | Дата: 13.03.2019 | Коментарі (0)

     15 лютого християнська Церква вшановує урочистим Богослужінням одне з найбільших свят – Стрітення Господнє. Відзначають його в пам’ять про те, як Свята Діва Марія принесла до Єрусалимського Храму Ісуса Христа на 40-й день після народження.

     За народними повір’ями цього дня Зима зустрічається з Весною. Цікаво пройшло відзначення свята Стрітення Господнього у нашій школі. Учні при допомозі свого класного керівника Мочеброди Олени Євгенівни підготували і провели захід «Прийшла Громовиця – зимі половиця ». Лунали вірші і пісні-замовляння на добро та тепле літо. Присутні із задоволенням дивилися танець Зими та Весни. Потім у хореографічній композиції Весна із квіточками прогнали Зиму та її помічниць сніжинок.

... Читати далі »
Переглядів: 416 | Додав: cosdugor | Дата: 13.03.2019 | Коментарі (0)

     Традиційно, в першу суботу лютого, колишні учні нашої школи злетілися на зустріч зі своєю юністю, на свято добрих спогадів, на свято зустрічі випускників.

     Гамірно, тепло і світло було 2 лютого у стінах школи: гамірно від «А пам’ятаєш?», світло від сяючих поглядів вчителів, тепло від щирих слів вдячності від випускників. Найкращими побажаннями та словами вдячності зустріли колишніх випускників вчителі школи.

     Для гостей святкового вечора була підготовлена цікава програма, учнями 11 класу під керівництвом класного керівника Коляди Людмили Остапівни. Атмосфера в залі була надзвичайно хвилююча, наповнена спогадами про ... Читати далі »

Переглядів: 309 | Додав: cosdugor | Дата: 13.03.2019 | Коментарі (0)

     Щороку 22-го січня в Україні святкують День Соборності. Історичним підґрунтям цієї дати стало проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році, і було ще одним проявом віковічного прагнення українців до своєї незалежності

     З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення 100 річчя з Дня Соборності України, в школі організовано та проведено ряд заходів:

     -виховні години: «Україна – єдина Соборна держава»;

... Читати далі »

Переглядів: 313 | Додав: cosdugor | Дата: 13.03.2019 | Коментарі (0)

     Довгоочікувані, радісно-метушливі Різдвяно-новорічні свята завітали у наші домівки. Огорнуті родинним затишком і теплом, пахощами ялинки, куті і смачних страв, сповненні таємничості та веселощів, вони навіюють нам свою благодатну мелодику, що ніби повисла в повітрі, наповнюючи наші душі світлом, любов’ю, добротою. Різдво – це свято радості і єднання. А це значить, що в цей нелегкий час у кожного з нас знову зароджується надія на краще, віра у чудо, сподівання на щасливе, мирне майбутнє.

     У ці святкові дні звідусіль лунають щирі вітання та дзвінкі колядки. Розливаються гарні мелодії, несуться вітром у небо, кружляють снігом, відлунюють у церковному передзвоні, і підхоплюють їх дужі звучні дитячо-юні голоси.

... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: cosdugor | Дата: 13.03.2019 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz