Неділя, 05.05.2024, 11:21
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського"

Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:23
Велика педрада ОЗЗСО «Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського

       30 серпня у приміщенні актового залу ОЗЗСО «Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського» відбулось засідання педагогічної ради, яке зібрало учителів опорного ліцею, Великоокорської та Озютичівської філій-гімназій.  

        Ця велика педрада стала історичною подією в новоутвореному опорному закладі загальної середньої освіти. З вітальними словами з нагоди початку навчального року та окресленням основних завдань розвитку кращих традицій опорного ліцею та його філій до присутніх звернулась начальник гуманітарного відділу Зкатурцівської сільської ради Нерода О.В,, яка говорила про формування позитивного іміджу навчального закладу та забезпечення результативної освітньої діяльності.

         На своєму першому спільному засіданні педагоги обговорили наступні питання: про вибори секретаря педради, про підсумки роботи педагогічного колективу за 2020-2021 н.р. та основні завдання  на  2021-2022 н.р., про структуру методичної роботи ОЗЗСО, про погодження освітньої програми та плану роботи ОЗЗСО «Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського» на 2021-2022 н.р., про структуру навчального року, про перевід учнів 5-8, 10 класів до наступних та нагородження Похвальними листами, про оцінювання учнів 3-4 класів НУШ.

       Секретарем педагогічної ради було обрано учителя української мови та літератури ОЗЗСО «Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського» Гаврилюк Н.С. Підсумовуючи діяльність педагогічних колективів за минулий рік, доповідачі директор опорного ліцею Кушнір М.А.,  завідувачі філій-гімназій Мов’як О.А. та Мороз О.В. проаналізували роботу педагогів ввірених їм освітніх закладів та означили завдання на новий навчальний рік. На спільному засіданні було погоджено, що педагогічний колектив ОЗЗСО «Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського» надалі буде працювати за єдиною науково-методичною проблемою «Створення оптимальних умов для творчого розвитку кожної дитини як особистості», .визначено структуру методичної роботи: в опорному закладі функціонуватимуть проблемний семінар та методичні об’єднання вчителів початкових класів, вчителів-філологів, вчителів предметів природничо-математичного циклу,   класних керівників, у філіях-гімназіях –  проблемні семінари. Було обговорено та погоджено структуру навчального року, погоджено перевід учнів 5-8. 10 класів до наступних, нагородження Похвальними листами. Відповідно до Методичних рекомендацій щодо оцінювання результатів навчання учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти було запроваджено рівневе оцінювання навчальних досягнень учнів  3-4 класів НУШ у 2021-2022 н.р.

      Бажаємо педагогам творчої злагодженої діяльності по забезпеченню виконання визначених завдань та успішної реалізації основних напрямків  освітньої діяльності опорного ліцею та філій-гімназій!

       

   

                                                                                   

 

Переглядів: 125 | Додав: cosdugor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz