П`ятниця, 26.04.2024, 21:06
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського"

Меню сайту
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


22:56
Останній дзвінок – випускникам 2017 року

       На порозі школи – одинадцятикласники, випускники   67-ого випуску Затурцівської школи імені В.К.Липинського 2017 року. Довгих одинадцять років, крок за кроком, наче по сходинках, наближалися вони до сьогоднішнього дня, долаючи перешкоди, переживаючи поразки і святкуючи перемоги. І, нарешті, складну і важливу працю в Країні Знань завершено. Позаду залишився тихий берег дитинства, до якого ще не раз захочеться повернутися. З вітальним словом до випускників звертаються перший вчитель С.В. Пташук,  мудре слово  порад адресує випускникам класний керівник І.С. Хитра, з напутнім словом від  батьків звертається  В.П. Гарах. Звучать вітання для одинадцятикласників від гостей свята – секретаря сільської ради Н.О. Гаврилюк, голови районного осередку Фонду Ігоря Палиці В.І.Демидюка. Квіти памя’ті та шани кращі учні школи покладають до пам’ятних стел випускникам школи, які загинули, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України.

        Учням школи вручаються Похвальні листи за відмінні успіхи у навчанні, грамоти і дипломи за вагомі успіхи в інтелектуальних, творчих та спортивних досягненнях, відзнаки за підсумками конкурсу «Учень року».  Цьогоріч переможцем конкурсу «Учень року» став призер обласних олімпіад з англійської мови та інформатики, учень 9 класу Лопухович Олег, йому вручено одноразову премію ім. В’ячеслава Липинського за особливі досягнення у розмірі 500 грн. Переможцем у номінації «Творчість року» стала учениця 10 класу Вавринюк Катерина, у номінації «Спортсмен року»» -  учень 8 класу Ханзерук Дмитро.

      Малиновим дивом, яке залишиться в пам’яті назавжди, звучить для випускників останній  дзвінок, який подають для випускників учень 11 класу Мальчевський Максим та учениця 1 класу Мельник Аліна.

       В добру путь, випускники! З сьогоднішнього дня шкільні роки ввійдуть в історію кожного з вас. Проте не треба сумувати, тому що саме сьогодні ви стоїте на порозі нового життя, відкриваєте нову, не менш значущу сторінку у вашій долі. Хочеться, щоб ви були щасливі, щоб ви стали справжніми людьми і вибрали правильну життєву дорогу. І де б ви не були, пам’ятайте, що звідси, від нашого села, зі своєї домівки, з рідної школи починається для вас Батьківщина.

  

Переглядів: 447 | Додав: cosdugor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz