Вівторок, 23.04.2024, 18:00
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського"

Меню сайту
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:08
Відпочиваємо в англомовному таборі “Let’s go”

     З 29 травня по 2 червня на базі  школи діяв англомовний літній табір “Let’s go”, до якого було залучено 15 дітей. Табірна зміна пройшла яскраво, емоційно та енергійно. Розпочали роботу із знайомства. Під час першого дня діти більш тісно познайомилися один з одним, відкриваючи багато нового про своїх друзів. Спілкування проходило у формі  інтерактивних ігор,  як результат роботи було створено  постер.

     Другий день табірної зміни  оголошено днем музики, танців, кіно та пісень. Увесь день діти співали англійські пісні, танцювали та, навіть, спробували себе у якості акторів. Завершили день, співаючи караоке. Виявилось, що співати англійською легше, ніж говорити.

     Що потрібно для того, щоб бути здоровим? Правильно!  Займатися спортом. Третій день пройшов під гаслом: «Швидше, вище, краще!» Бадьорий та енергійний день спортивних змагань залишив по собі лише приємні згадки. Учні провели інтерв’ю серед вчителів школи на тему “Спорт”. За підсумками опитування діти створили постер із шкалою найбільш та найменш популярного виду спорту серед учителів та учнів Затурцівської школи.

     1 червня, у Всесвітній день захисту дітей, учні малювали на асфальті, провели пошуковий квест захованого скарбу, який привів їх до Будинку культури, де відбувався святковий концерт. А далі усе як годиться на дитячому святі: танці, співи, повітряні кульки, морозиво та море усмішок.      

     Останній день табору був днем представлення свого хобі. Які ж різноманітні в нас діти! Хтось захоплюється танцями, хтось читанням, хтось приготуванням їжі, а хтось туризмом та спортом. Були представлені і нові види хобі такі як Крафтбукінг.

    Прощалися із сумом, проте з надією, що наступного року знову зустрінемось вивчати англійську мову, відпочиваючи.

Переглядів: 416 | Додав: cosdugor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz