Субота, 20.04.2024, 12:22
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського"

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:09
Тиждень дитячого читання

      У вінок весняних свят гарно вплітається свято, прикрашене особливим колоритом – дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором і книгами, – Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

      За доброю традицією такий тиждень відбувся у шкільній бібліотеці під гаслом «Ми читаємо завзято, а читати нам – це свято». У цей період, з 20 по 24 березня, проходили різноманітні заходи, спрямовані на залучення підростаючого покоління до невичерпних джерел знань, формування у дітей уміння самостійно працювати з книгою, аналізувати, робити висновки з прочитаного, виховувати любов і повагу до книги.

      Доречним цього тижня було проведення літературно-розважального конкурсу «Дівчина-Весна» між дівчатками 3-5 класів. Конкурсантки декламували поезії українських письменників про весну, розповідали про своє хобі, змагалися на кращу господиню. На завершення заходу хлопчиками-однокласниками було сказано багато компліментів та гарних слів учасницям.

       Учні 6 класу разом із заступником директора з виховної роботи Гаган Н.М. та шкільним бібліотекарем Ціхоцькою О. С. відвідали садибу-музей ім. В. К. Липинського, де проходило відкриття виставки «Книга з автографом, подарована музею». Переглядаючи дарчі підписи книг, учні були приємно вражені від побаченого та почутого.

         Зібравшись у шкільній бібліотеці, учні 5 класу виготовили стінгазету «Весна», у якій презентовано рубрики «Пори року», «Книжковий вернісаж весни», «Казка про весну», «Весна у Затурцях». Учні взяли активну участь у конкурсі «Моя закладка – найкраща». Не залишили байдужими жодного читача ілюстративні виставки «Книжкові новини для кожної дитини», «У світі казки чарівної», «Мої улюблені книги», «Сучасні автори - сучасним дітям», «Майбутнім геніям».

        Тиждень дитячого читання виявився для молодших та середніх школярів надзвичайно яскравим і неймовірно захоплюючим. Він приніс дітям багато позитивних вражень, додав знань, а бібліотеці – цікавих читачів!

Учні 6 класу у музеї  В.К. ЛипинськогоУчні 6 класу у музеї  В.К. Липинського

  Стінгазета «Весна»

Літературно-розважальний конкурс  «Дівчина-Весна»

Конкурс «Моя закладка  – найкраща»

 

Переглядів: 411 | Додав: cosdugor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz