Четвер, 25.04.2024, 08:16
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського"

Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


21:09
Свято Першого дзвоника

     Сонячного вересневого ранку на шкільному подвір’ї традиційно пройшло свято Першого дзвоника. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті стане він для маленьких першачків, які переступили поріг до Нової української школи – безмежної «Країни дитячих мрій», доброти, сміху, радості, безтурботного щастя із мріями казковими та веселими пригодами.

     Двері в Країну знань відкрила, перша вчителька Пташук Світлана Василівна. Разом з нею першокласники мандруватимуть незвичайними стежками «Країни дитячих мрій» відкриваючи таємницю знань, силу кожного шкільного предмета. Для випускників школи цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

     Захід було розпочато з Державного Гімну України та хвилиною мовчання присвяченою усім героям, які поклали свої голови за світле майбутнє України, а серед них і випускники нашої школи Кушнір Ігор, Чопко Віктор, Ремішко Валентин, Світлицький Олександр.

     Директор школи Кушнір Михайло Антонович привітав усіх з чудовим святом, Днем Першого дзвоника, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії, пізнання себе, і світу захоплень. Також до вітань приєднались, гості нашої школи: Голова сільської Ради Патійчук Володимир Андрійович, настоятель храму святої Параскеви о. Василь, представники Агропромислової групи «Пан Курчак».

     Навчальний рік розпочався першим уроком - «Розкажемо Європі про себе».

     У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

 

 

 

Переглядів: 377 | Додав: cosdugor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz