Субота, 20.04.2024, 08:30
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського"

Меню сайту
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:50
Дива у бібліотеці

    Напередодні Нового року у шкільній бібліотеці відбувся урок для першокласників. Бібліотекар Ціхоцька О.С. розповіла наймолодшим школярикам казку «Вчитися не лінуйся!»: про двох друзів цуценят – Тобка і Бобка. Як вони ходили до школи, як склалося їхнє життя. Тобко – став письменником, а Бобко – ніким, ходив собі туди-сюди. Першокласники, після прослуханого, дійшли висновку, що потрібно вчитися.
        Під час уроку школярі ознайомились з книжковою виставкою «Десь на порозі – торохтить зима на возі», де були презентовані
«Чарівні казки». Однією з головних книг стала збірка «Пори року» та оповідання Спиридона Вангелі «Діди Морози».
Ольга Сергіівна запитала у дітей, чи вірять вони у дива? Відразу біла відповідь: «Так!» У цю ж мить із-за книжкових полиць вийшов Дід Мороз. Привітався з дітворою і почав загадувати загадки. Усі були молодці! Потім вийняв із мішка «Книгу Зими» і почав розповідати, як вчаться малі звірята читати. Вони читають носиком, адже він у них розумний і нізащо не помилиться. Наприклад: «Тут був вовк» або «Тут щойно промчав зайчик» і т.д.
      Але дива на цьому не закінчуються. Першокласники побачили у руках Діда Мороза величезний згорток. Це був «Список добрих дітей». Кожен з нетерпінням чекав, коли прозвучить його ім'я. Класоводу Юрчук Світлані Миколаївні Дід Мороз вручив подарунок із смаколиками, адже Дідусь Мороз ніколи не приходить з порожнім мішком.
        На завершення уроку бібліотекар разом із юними читачами прикрасили кольоровими кульками «Ялинку Доброти», на якій були ключові слова: «Я обіцяю що …». Бібліотекар закликала першокласників якнайшвидше навчитися читати, а також вірити у дива – і вони обов'язково збудуться. Адже у книжковому світі є багато пригод, історій, різних незвичайних героїв, які оживають коли сильно у них віриш. На стелажах шкільної бібліотеки кожна книжечка чекає на своїх читачів і хоче розповісти їм свою пригоду.


Переглядів: 445 | Додав: cosdugor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz