Субота, 20.04.2024, 03:42
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського"

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


     Поміж багатьох свят у календарі є день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти. Цьогоріч святкування і привітання співпало із Міжнародним днем вчителя - 5 жовтня. В нашій школі цей день завжди проходить по-особливому. Із самого ранку в коридорах було гамірно, в класах панувала святкова атмосфера та чудовий настрій.

     За шкільною традицією День вчителя - ще й день учнівського самоврядування, тому уроки в школі проводили учні старших класів. Старшокласники спробували себе в ролі вчителів.

     Експрес віта ... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: cosdugor | Дата: 10.10.2018 | Коментарі (0)

    З 24 вересня по 05 жовтня 2018 року у Затурцівській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. В. К. Липинського проходила методична декада, присвячена 100-ій річниці від дня народження В. О. Сухомлинського.

     У шкільній бібліотеці було організовано виставки літератури «Василь Сухомлинський і сучасність», «Василь Сухомлинський – дітям». Проведено панораму нетрадиційних уроків з використанням творчої спадщини В. О. Сухомлинського у 5-11 класах. Педагоги школи переглянули фільм «Павлиський романтик» (до 100-річчя від дня народження В.О. Сухомлинського), ... Читати далі »

Переглядів: 406 | Додав: cosdugor | Дата: 10.10.2018 | Коментарі (0)

     Весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як завжди проходить шкільний ярмарок у Затурцівській школі. Цей рік не став винятком. 2 жовтня, захід згуртував усю шкільну родину - учнів, учителів і батьківську громадськість. Школа у цей день нагадувала вулик. Ще від самого ранку діти, і батьки несли із собою, разом із портфелями, різноманітну смакоту, приготовлену вдома. Свято розпочали учні 6-Б класу, одягнені у вишиванки, вони гарно закликали усіх на ярмарок. Їхні закликання підхопили ведучі, які підготували виступ з гумористичними сценками та привітаннями. Як і годиться, після виступу розпочалася жвава торгівля.

     Учні 1-11 класів напередодні підготували виставку дарів природи, виробів із природного матеріалу та осінніх ко ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: cosdugor | Дата: 10.10.2018 | Коментарі (0)

     З метою розширення знань учнів про важливість миру на землі, виховання гуманізму, патріотизму, любові до свого народу та поваги до людей різних національностей 21 вересня 2018 року у ЗОШ І-ІІІ ст.. ім.. В.К. Липинського пройшли різноманітні заходи приурочені Міжнародному дню миру.

     «З маленького миру – в собі самому, у групі, родині, державі – починається й великий і благодатний мир на нашій планеті. Мир – це життя, щастя, радість, чисте небо над головою. Мир – це впевненість у завтрашньому дні, у своєму майбутньому. Мир – це можливість спокійно вчитися, працювати, любити й поважати одне одного. Мир – це свято усіх людей, свято всіх дітей. Без миру немає дитинства, немає майбутнього. Ми за Мир на землі»- з т ... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: cosdugor | Дата: 10.10.2018 | Коментарі (0)

     1-13 вересня 2018 року у місті Тернополі на базі Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді було проведено II етап Всеукраїнського зльоту трудових аграрних об’єднань. У заході брали участь команди 18 областей України. Волинську область представляли учні нашої школи – члени аграрного об’єднання «Юність». Скібінська Анастасія учениця 9 класу захищала науково-дослідну роботу у секції «Овочівництво» в результаті отримала 3 місце, Шахраюк Антон та Бощук Юлія учні 11 класу презентували експозицію виставки «Щедрість рідної землі» та були нагороджені грамотою за 2 місце. В результаті команда нагороджена дипломом за зайняте 2 місце на Всеукраїнському зльоті трудових аграрних об’єднань.

... Читати далі »

Переглядів: 658 | Додав: cosdugor | Дата: 10.10.2018 | Коментарі (0)

     7 вересня 2018 року на базі Колківського вищого професійного училища №24 відбувся обласний зліт членів трудових аграрних об’єднань школярів «Турбота юних, тобі Україно». Його організував обласний еколого-натуралістичний центр управління освіти, науки та молоді ОДА. Участь у зльоті взяли 15 закладів загальної середньої та позашкільної освіти, серед них і наша школа. Команда школи презентувала свою експозицію виставки «Щедрість рідної землі» та захистила науково-дослідну роботу у секції «Овочівництво».

     Як результат гран-прі отримало трудове об’єднання «Юність» ЗОШ І-ІІІ ст. ім. В.К. Липинського села Затурці, що дало нам змогу представити Волинську область на Всеукраїнському рівні у м. Тернополі. ... Читати далі »

Переглядів: 346 | Додав: cosdugor | Дата: 10.10.2018 | Коментарі (0)

     Сонячного вересневого ранку на шкільному подвір’ї традиційно пройшло свято Першого дзвоника. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті стане він для маленьких першачків, які переступили поріг до Нової української школи – безмежної «Країни дитячих мрій», доброти, сміху, радості, безтурботного щастя із мріями казковими та веселими пригодами.

     Двері в Країну знань відкрила, перша вчителька Пташук Світлана Василівна. Разом з нею першокласники мандруватимуть незвичайними стежками «Країни дитячих мрій» відкриваючи таємницю знань, силу кожного шкільного предмета. Для випускни ... Читати далі »

Переглядів: 376 | Додав: cosdugor | Дата: 10.10.2018 | Коментарі (0)

     На початку цього навчального року серпневі конференції педагогічних працівників на всіх рівнях проходили під гаслом «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА – старт реформ, участь громад». Цьогоріч великі педагогічні зібрання були, по-перше, особливо урочистими, оскільки в державі стартувала велика реформа – Нова українська школа, з іншої сторони – нетрадиційними, оскільки у зв’язку з процесами децентралізації, які проходять в державі, відбуваються не лише в районах, а й у самих територіальних громадах.

     30 серпня на базі місцевої загальноосвітньої школи відбулась подія історичної ваги – перша серпнева конференція педагогічних працівників Затурцівської громади. З вітальним словом до молодих педагогів, які поповнили велику освітянсь ... Читати далі »

Переглядів: 372 | Додав: cosdugor | Дата: 06.09.2018 | Коментарі (0)

    З 29 травня по 1 червня у  Затурцівської ЗОШ I-III ст. ім. В.К. Липинського працював англомовний табір ”Crazy Oranges”. Цього року у таборі було задіяно 30 учнів  3, 4 та 5-х класів.

     Діти весело та активно провели час, вдосконалюючи англійську мову. Заняття у таборі базувалися на використанні проектної діяльності, оскільки саме такий вид роботи розвиває необхідні навички XXI століття: співпрацю, креативність, логічне та творче мислення, націленість на результат.

     Уся пізнавально-дослідницька діяльність школярів у таборі була організована довкола теми «Здоровий спосіб життя. Здорове харчування» ... Читати далі »

Переглядів: 406 | Додав: cosdugor | Дата: 15.06.2018 | Коментарі (0)

     Доброю традицією у Затурцівській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. В.К. Липинського   став щорічний фестиваль учнівських проектів «Природа: погляд дитини». 14 травня 2018 року на свято творчості  зібралися ті, хто пізнає, досліджує світ, намагається це передати у слові, реалізувати у проектах, розвиває у собі навички науково-дослідницької діяльності, долучається до природоохоронної роботи.  Це учасники  конкурсу-захисту робіт МАН, члени гуртка «Юні екологи», природолюби школи, учасники  конкурсів та форумів екологічного спрямування.

     На фестивалі  не було  байдужих, адже кожен пропонував своє вирішення проблем, що стосуються нашої місцевості. Право відкрити фестивальні виступи було надано учениці 11 кла ... Читати далі »

Переглядів: 644 | Додав: cosdugor | Дата: 13.06.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 27 28 »
Вхід на сайт
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz