П`ятниця, 29.03.2024, 11:48
Вітаю Вас Гість | RSS

ОЗЗСО "Затурцівський ліцей ім. В. К. Липинського"

Меню сайту
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


     Традиційно, в першу суботу лютого, колишні учні нашої школи злетілися на зустріч зі своєю юністю, на свято добрих спогадів, на свято зустрічі випускників.

     Гамірно, тепло і світло було 2 лютого у стінах школи: гамірно від «А пам’ятаєш?», світло від сяючих поглядів вчителів, тепло від щирих слів вдячності від випускників. Найкращими побажаннями та словами вдячності зустріли колишніх випускників вчителі школи.

     Для гостей святкового вечора була підготовлена цікава програма, учнями 11 класу під керівництвом класного керівника Коляди Людмили Остапівни. Атмосфера в залі була надзвичайно хвилююча, наповнена спогадами про ... Читати далі »

Переглядів: 309 | Додав: cosdugor | Дата: 13.03.2019 | Коментарі (0)

     Щороку 22-го січня в Україні святкують День Соборності. Історичним підґрунтям цієї дати стало проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році, і було ще одним проявом віковічного прагнення українців до своєї незалежності

     З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення 100 річчя з Дня Соборності України, в школі організовано та проведено ряд заходів:

     -виховні години: «Україна – єдина Соборна держава»;

... Читати далі »

Переглядів: 313 | Додав: cosdugor | Дата: 13.03.2019 | Коментарі (0)

     Довгоочікувані, радісно-метушливі Різдвяно-новорічні свята завітали у наші домівки. Огорнуті родинним затишком і теплом, пахощами ялинки, куті і смачних страв, сповненні таємничості та веселощів, вони навіюють нам свою благодатну мелодику, що ніби повисла в повітрі, наповнюючи наші душі світлом, любов’ю, добротою. Різдво – це свято радості і єднання. А це значить, що в цей нелегкий час у кожного з нас знову зароджується надія на краще, віра у чудо, сподівання на щасливе, мирне майбутнє.

     У ці святкові дні звідусіль лунають щирі вітання та дзвінкі колядки. Розливаються гарні мелодії, несуться вітром у небо, кружляють снігом, відлунюють у церковному передзвоні, і підхоплюють їх дужі звучні дитячо-юні голоси.

... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: cosdugor | Дата: 13.03.2019 | Коментарі (0)

     У нас, в Україні, діти з великим нетерпінням чекають 19 грудня. Вони напередодні пишуть листи до Святого Миколая. У день перед святом згадують всі свої добрі та злі вчинки, зважають: чого більше.

     З метою розширення знань учнів про традиції українського народу, про доброчинні справи Святого Миколая, сприяння розвитку творчих здібностей дітей та виховання в учнів любові до ближнього, почуття доброти та милосердя 19 грудня в школі відбулося день Святого Миколая, підготовлене учнями 5-го класу під керівництвом класного керівника Мочеброди Олени Євгенівни. Ведучі розповіли історію Святого Миколая, провели цікаві ігри із молодшими школярами. Наприкінці свята усі присутні заспівали пісню «Ой хто, хто Миколая любить», та отримали солодкі подаруночки.< ... Читати далі »

Переглядів: 288 | Додав: cosdugor | Дата: 12.03.2019 | Коментарі (0)

     14 грудня на базі Затурцівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. В.К. Липинського згідно плану роботи методичного об’єднання педагогів-організаторів шкіл ОТГ Затурцівської сільської ради було проведено засідання з теми «Шляхи удосконалення навчально-виховного процесу». Заступник директора з виховної роботи Ляшук Н.В. та педагог-організатор Лавренюк І.І. вирішили провести засідання неординарно і запросили не тільки педагогів-організаторів а й команди учнів 5-8 класів Зубильненської ЗОШ та Шельвівської ЗОШ. Така ідея виникла для того щоб учнівське самоврядування УКО «Добросвіт» Затурцівської ЗОШ збільшило коло друзів для подальшого спілкування. Форму проведення довго вибирати не прийшлось, бо 14 лютого за православним календарем вшановують день пророка Наума, який вважається покровителем науки й розуму, і тому з нагоди цього свята провели конкурсний захід під назвою ... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: cosdugor | Дата: 12.03.2019 | Коментарі (0)

     6 грудня відзначається День Збройних Сил України – це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України. Тому і наша школа просто так не оминула цю дату.

     Учні 6-А класу під керівництвом класного керівника Васюти Катерини Олександрівни підготували захід про історію створення Збройних Сил України. Провели вікторину між класами де взяли участь хлопці із різних класів.

     Ми, нинішнє покоління, повинні віддати шану героям, завдяки яким майорить сьогодні синьо – жовтий прапор свободи в нашій державі Україні. Українські юнаки повинні бути свідомим, що про ... Читати далі »

Переглядів: 292 | Додав: cosdugor | Дата: 12.03.2019 | Коментарі (0)

     24 листопада ми згадуємо жертв геноциду, який організував комуністичний режим напочатку 30-х минулого століття. Чимало людей не хотіли миритися зі сталінською політикою, за що платили життям. За різними даними, у цей час загинуло 3,5-4 мільйони українців.

     Ми повинні знати та пам’ятати через які страшні випробування довелося пройти попереднім поколінням .

     Учні школи підготували інформацію у вигляді запитання – відповідь, про небачену трагедію яка завдала непоправних втрат Україні. Хвилиною мовчання та запаленою свічкою вшанували пам’ять убитих Голодомором.

... Читати далі »

Переглядів: 306 | Додав: cosdugor | Дата: 12.03.2019 | Коментарі (0)

     16 лютого 2018 року учні 1 класу були прийняті у веселятську групу «Казочка» і стали найменшими її членами – «Веселятами». З сьогоднішнього дня вони будуть жити за правилами країни Веселкової, з яскравими різнобарвними традиціями та цікавою історією.

     На свято завітали Королева Знань, Знайко, Незнайко, Казка і Книга з якими діти подорожували по країні Веселковій. Фантастичні зустрічі з казковими персонажами дуже сподобались дітям! Королева Казок впевнилась, що діти дуже добре знають українські народні казки. А Книга перевірила, як добре знають школярі приказки та прислів’я. Знайко і Незнайко загадали загадки для першокласників з якими вони чудово справились.

... Читати далі »

Переглядів: 314 | Додав: cosdugor | Дата: 12.03.2019 | Коментарі (0)

     30 жовтня у Затурцівській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. В.К. Липинського відбувся тренінг для вчителів шкіл ОТГ Затурцівської сільської ради «Педагогіка партнерства як продуктивна форма взаємодії вчителя та учня в умовах Нової української школи». Заняття з педагогами, у якому взяли участь вчителі початкових класів та вчителі дисциплін природничо-математичного циклу, провела доцент кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів ВІППО, кандидат педагогічних наук О. П. Муляр

     У творчій співпраці відчувалось зацікавлення та оптимістичне піднесення, йшлося про новий виток взаємовідносин «учитель-учні батьки-громада», про оздоровлення змісту навчання та осучаснення методик, про комп ... Читати далі »

Переглядів: 1541 | Додав: cosdugor | Дата: 14.11.2018 | Коментарі (0)

     9 жовтня в ЗОШ I-III ст. ім В.К. Липинського с. Затурці відбувся вечір посвяти дев’ятикласників у старшокласники «Ширше коло!».

     Веселих, завзятих і гомінких учнів 9-го класу та їхнього класного керівника Лілію Олександрівну Радчук приймали до родини старшокласників. Для них підготували цікаву програму у вигляді гри-квесту. Ведучі запропонували їм виконати ряд веселих завдань, щоб підтвердити, що нині 9 клас – це вже старшокласники. З почуттям гумору та дорослої відповідальності дев’ятикласники пройшли всі випробування, які були для них підготовлені, а їх було чимало.

     Пройшовши на святковому заході чер ... Читати далі »

Переглядів: 513 | Додав: cosdugor | Дата: 14.11.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 27 28 »
Вхід на сайт
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz